JAAS moduler

Modulerna använder den information som filtren tillhandahåller för att utföra inloggningen.
Skärmdump på val av JAAS modul

Följande moduler kan användas för att autentisera användare:

• Klientadress: Gör det möjligt att basera roller på besökarens IP-adress
  • LDAP: Autentisera användare mot en LDAP-katalog.
  • Systeminloggning: Autentisering av systemanvändare.
  • Secure Cookie: Autentisera användare som loggar in med cookies.
  • Text: Använd denna för att skriva ut extra texter i inloggningsformulär.
  • SAML 2: Antentiserar användare med idP
  • MobilityGuard: Autentisering med MobilityGuard.
  • CAS: Central Authentication Service.
  • Virtuella grupper: Kan autentisera med hjälp av kriterier utan att behöva använda en extern partner.
  • OpenId: Skapar användaren, får all autentisering från OpenId
Utvecklare kan skapa egna moduler och använda dessa i SiteVision. Mer information om detta hittar du på sidan Custom JAAS modules (endast tillgänglig på engelska)