Webbplatsinställningar

Egenskaper för webbplatsen visar de centrala inställningarna som går att göra på webbplatsen i SiteVision. Det är härifrån du med högre behörighet kommer åt att ange webbadress, ställa in formatmallar, aktivera responsiv webb och mycket mer.

Egenskaper på webbplats

För att nå egenskaper för webbplats, markera webbplatsen och välj ikonen Egenskaper alternativt högerklicka på webbplatsen och välj Egenskaper.

Egenskaper för webbplats

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Egenskaper för webbplats".