Fliken Sökfält

Skärmdump på fliken Sökfält

Sökfält

Visa sökfältet för besökaren

Om sökrutan ska visas för besökaren.

Sökknapp

Här väljer man om man vill ha en bild eller text på sökknappen. Väljer man text får sökknappen texten som står i "textknapp". Väljer man Använd bild som knapp så får man den bild man valt som sökknapp.

Antal tecken i sökfältet

Hur många tecken bred sökfältet ska vara. Antal tecken styr alltså längden på sökfältet.
Skärmdump på ett stort sökfält

Standard är 25 tecken.

Skärmdump på sökfält med 17 tecken

Ändrar man tex till 17 tecken så minskas sökfältet

Formatmall i sökfältet

Här väljer man vilken formatmall man vill använda för sökfältet. Denna styr bredden på sökfältet. Tar man en stor formatmall (tex rubrik) blir också sökfältet bredare.