Egen CSS för moduler och layouter

Om du högerklickar på en modul (eller layout) väljer egenskaper så får du upp ett gränssnitt där du kan göra inställningar för utseende.
Behörighet! Denna funktion kräver att man har behörigheten "Hantera webbsidelayout".
De inställningar du gör här kommer att skrivas ut i den bakomliggande HTML-koden som style-attribut för hela modulen/layouten.

Ett exempel

Om ovanstående två inställningar gjorts för en modul så skrivs det ut i den bakomliggande HTML-koden enligt följande:
<div style="padding-top: 1.0em; width: 400px;" id="...">
...
</div>
Om inställningarna i gränssnittet inte räcker till så kan du som utvecklare skriva egen CSS-kod i fältet Egen stil.
<div style="padding-top:1.0em; clear:left; width: 400px;" id="...">
...
</div>
OBS! Använd endast Egen stil för CSS-kod som inte går att ställa in i gränssnittet.

Tips! För att enkelt kunna återanvända dina stil-inställningar och göra det enkelt att administrera dem rekommenderas att du gör en dekoration av dem. Lämpligen baserar du dekorationen på en dekorationsmall så att dekorationen kan behörighetsstyras och utökas etc.