Skapa HEAD-element

Klicka på plusknappen för att lägga till ett element i head. Fönstret Skapa HEAD-element öppnas. Välj vilken typ av HEAD-element som ska skapas i listan till vänster.

Skärmdump på fliken Tillägg i <HEAD>

Ska du lägga till egen CSS, Schema eller Javascript i head bör du ha kunskap om detta. Om dessa läggs till felaktigt kan det få effekter på webbsidan. Det finns en massa olika regler om hur stylesheets och alternate stylesheets fungerar som man bör veta innan man gör detta. Samma gäller Conditional Comments.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera element i HEAD".