Publiceringsdatum

Här visas vilket publiceringsdatum som den aktuella sidan har. Här kan man ändra publiceringsdatum på en sida i efterhand. Exempelvis kan man använda det för att återpublicera en nyhet för att nyheten skall komma överst i nyhetsmodulen igen.

Skärmdump på inställningen Publiceringsdatum

För att ändra detta, klicka på listpilen. Då öppnas en kalender där man kan välja nytt datum.

• Dubbelpilarna vid månaden byter till föregående/nästa år och enkelpilarna till föregående/nästa månad.
  • Trippelpilarna vid klockslaget byter till föregående/nästa timme, dubbelpilarna till föregående/nästa minut och enkelpilarna till föregående/nästa sekund.

Det går också att skriva över datumet i den vita textrutan.

Sidan uppdaterad: 2014-11-03

Nästa generations publiceringsverktyg är här!

SPG5N1.sitevision-cloud.net