Infoga ett metadata

När man har satt upp ett metadatafält på webbplatsen exempelvis ett systemvärde (Senast publicerad) så kan man sedan nyttja detta i en textmodul.

1. Markera en textmodul där du vill använda metadata
2. Under menyn Infoga -> Metadata kan du se de metadata som finns uppsatta på webbplatsen.

Skärmdump på metadata i textmodul

3. Fyll i texten "Senast publicerad" i textmodulen och välj sedan fältet Senast publicerad under Metadata.

Skärmdump på metadata i textmodul exempel 2

Om man för musen över det infogade metadatat i redigeringsläget blir det gråmarkerat och som en tooltip visas beskrivningen på metadatafältet.