Frågeformulär

Frågeformuläret används för att bygga formulär som besökarna på webbplatsen kan fylla i. Innehållet sparas i SiteVisions databas. Det finns möjlighet att begränsa antalet deltagare och aktuell tidsperiod (sista anmälningsdag).

Användaren fyller i formuläret på webben och den ansvarige får välja om de vill ha in svaret via e-post och/eller om det skall administreras på webbsidan. Om frågeformuläret administreras på webbsidan så görs detta on-line under "Administration" fliken "lämnade svar".

Skärmdump på frågeformulär

Alla som har tillgång till att redigera webbsidan med ett frågeformulär kommer även att ha tillgång till svaren. Se därför till att ställa in rätt behörighet på webbsidan.