Fliken Information

Under fliken Information visas information om webbsidan. Exempelvis när och vem som har skapat sidan, adress till sidan och andra sidor som länkar till denna sida.

Fliken Information

Allmänt

Skapad

Här visas systeminformation som när webbsidan skapades och vem som skapat webbsidan.

Senast ändrad

Här visas systeminformation som när webbsidan skapades/uppdaterades och av vem.

Adress

Här visas adressen till webbsidan.

Id

Här visas id-numret till webbsidan. Det går alltid att nå en webbsida via id:t oavsett vilken URL-sida som används.

Övrigt

Visa sidor och övriga typer av objekt sin länkar till detta

Under knappen Referenser visas de sidor som länkar till denna sida.

Skärmdump på Rerererande sidor exempel

Kontrollera länkar för detta objekt

Om man klickar på knappen Kontrollera länkar så får man upp ett nytt fönster där man kan starta en länkkontroll.