Inloggningsstatus

Inloggningsstatus använder man i mallen för att en användare enkelt ska kunna logga in på den sida den vill in och redigera. Använder man den vanliga inloggningsmodulen kommer man alltid till en statsisk sida efter inloggning, och man får sedan navigera sig ner till den sida man ska redigera.

Med inloggningsstatus bli man skickad till en inloggningssisda och därefter tillbakaskickad till den sida man stod på för att enkelt komma in i redigeringsläget på just den sidan.

Om man inte är inloggad visas en inloggningslänk:

När man klickar på länken kommer man till den webbsida som är uppsatt som inloggningssida på webbplatsen. Där loggar man in och sedan kommer man automatiskt tillbaks till sidan där man klickade på login-länken.

Om man är inloggad visar Inloggningsstatus vem man är inloggad som och en logga-ut länk.

Inloggad som...

Utseende

Formatmallar

Här ställer man in formatmall för texten "Du är inloggad som" som visas på sidan och länken, "Logga ut/Logga in".

Skärmdump på inställningar för inloggningsstatus