Prenumeranter

Här administrerar man prenumeranter på sidan.
Administrera prenumeranter

Lägg till prenumerant

För att lägga till en prenumerant klicka på plusknappen. Ett nytt fönster öppnas där du får fylla i e-postadress eller telefonnummer.

Lägg till ny prenumerant

Ta bort prenumerant

Markera den prenumerant i listan som du vill ta bort och klicka på minusknappen.

Skärmdump på ta bort prenumerant

Vill du ta bort flera, håll nere CTRL och markera flera i listan.

Importera prenumeranter från en textfil

Här kan man välja att importera en textfil som ska innehålla en lista av e-postadresser eller telefonnummer till prenumeranter på aktuell prenumeration. Listan måste vara en textfil (tex Anteckningar, WordPad) samt innehålla bara en användares e-postadress per rad. Bläddra fram textfilen.

Exportera prenumeranter

Möjlighet att spara prenumeranterna som en textfil.

Sortera prenumeranter

Det går att sortera prenumeranterna efter domän eller namn, både fallande och stigande. Ett nytt fönster öppnas där man väljer sorteringstyp.

Sortera prenumeranter