Prenumerera

Prenumeration innebär att besökaren anger sin e-postadress och anmäler sig till önskade webbsidor att prenumerera på. När redaktören för en webbsida vill notifiera sina prenumeranter kryssar de i en ruta i publiceringsguiden och fyller i ett meddelande. Besökaren (prenumeranten) får då en e-post med meddelandet och en länk till sidan.

Modulen Prenumerera används när man vill ge besökaren möjlighet att prenumerera på en sida med aktiverad prenumeration. Till skillnad från prenumerationslistan så gäller prenumerationen den sidan man står på.

Det går även att konfigurera modulen till att gälla för alla underliggande sidor till en aktiv prenumeration.

Modilen Prenumerera
Denna modul används ihop med funktionen Prenumeration.