E-postinställningar

Här ställer man in avsändaradress, avsändare, ämne på meddelandet, signatur och eventuell en egen mall (utformning av meddelandet)
E-postinställningar

Avsändaradress

Här anger man avsändaradress för utskicket.

Här måste det stå en e-postadress för att prenumerationen ska fungera korrekt. Det får inte stå vanlig text i detta fält.

Avsändare

Här kan man fylla i den text som visas som avsändare i mailet.

Ämne

Här anger man ämnet på meddelandet som skickas ut till prenumeranterna. Fyller man inte i denna beskrivning tar den titeln på prenumerationen.

Signatur

Här anger man en signatur om man önskar.

Mall

Under fliken Mall kan man ändra utseendet på själva mailutskicket.

Skärmdump på mall

Läs mer på mallens API.