Fliken Vizzit

Denna flik visas enbart om man har licens för Vizzit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Fliken Vizzit

Vizzit denna sida

Vizzit denna sida gör det enkelt för användarna att få fram statistik för en specifik sida. För att det ska vara enkelt att tolka och analysera rapporterna använder verktyget också samma struktur och sidnamn som finns i SiteVision för att visualisera respektive rapport.

Klicka på knappen Sidrapport för att komma till rapporten.

Vizzit

Vizzit denna webbplats

Med Vizzit denna webbplats får man fram statistik för hela webbplatsen.

Klicka på knappen Webbplatsrapport för att komma till rapporten.

Denna funktion kräver att du har licens för Vizzit.