Profilinformation

På profilsidan visas information om användare. Om du besöker din egna profilsida kan du ändra informationen under förutsättning att detta är tillåtet på webbplatsen.

Klicka på knappen "Redigera" för att ändra dina uppgifter.

Användarfält

Det är också möjligt att ändra profilinformation via kugghjulet till höger om ditt namn i sidhuvudet. Klicka på "Profil" för att ändra uppgifterna.

Inställningar profil

Viss information som exempelvis e-postadress, telefonnummer och tjänstebefattning kan hämtas från katalogtjänsten. Det kan i vissa fall betyda att denna information inte går att ändra.

De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.