Sök

Sök visar resultat från sidor, artiklar, länksidor, strukturobjekt, filer, bilder, mappar, mallar och dekorationsmallar på hela webbplatsen. Sökträffarna grupperas och sorteras baserat på var du befinner dig i strukturen, exempelvis; står du i filarkivet listas filer överst. Sökningen är en livesökning som visar träffarna direkt och dessutom visas flest träffar från den del du står i när du söker.

exempelbild kategori sök

Sök i sidolisten söker efter namn, titel och bildbeskrivning, samt kortnamn (om webbplatsen använder en URL-stil med kortnamn).

För muspekaren över en träff så kan du se var den finns i strukturen. Klicka på träffen för att gå till din sökträff.

exempelbild på sökträff

I exemplet ovan ser du att sökresultaten kategoriseras - tre träffar på sidor, en träff på en bild, två träffar på filer.