Hjälpwebb SiteVision 4

Rekommenderade webbläsare

Äldre versioner av Internet Explorer än IE 11

Sedan den 12 januari 2016 upphörde Microsoft att ge support på äldre versioner av Internet Explorer. För dig som användare innebär det att Microsoft inte längre kommer åtgärda säkerhetsproblem och ge teknisk support på äldre versioner än IE 11.

För redigering i SiteVision fungerar även tidigare versioner av Internet Explorer (IE 9 och 10). Vi följer dock Microsofts rekommendationer.

För mer information: https://www.microsoft.com/en-us/WindowsForBusiness/End-of-IE-support

Redigeringsläget i SiteVision 4

Windows Vista/7/8/10

• Internet Explorer 11
  • Firefox
  • Google Chrome

Linux

• Firefox
  • Google Chrome

Mac OS X

• Safari
  • Firefox
  • Google Chrome

Denna sida publicerades:

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!