Kategorin Allmänt

Inloggad som systemanvändare i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Under egenskapsikonen i verktygslisten finns alternativet Egenskaper. Här hittar du information och inställningar för servern. Under kategorin Allmänt kan du bland annat ställa in metadata för servern, lägga till licenser och se övergripande information om servern.

En del av det du tidigare hittade under Egenskaper på servern har flyttat till Administrationsläget i SiteVision 4.

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i SiteVision Cloud.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.