Filer

Modulen Filer används på gruppsidor för att visa filer som finns i gruppen. Filerna sorteras efter ändringsdatum vilket innebär att de filer som nyligen ändrats eller lagts till, hamnar överst.

När muspekaren förs över en fil i listan visas en "Ladda ner" länk för att hämta filen. Vid klick på filnamnet så visas mer detaljerad information om filen på en sida med modulen Alla filer.

Filer

Antalet synliga filer styrs av en inställning där standardvärdet är 10. Längst ner finns en länk, "Visa filarkiv" som leder till en sida där modulen Alla filer används för att visa alla filer i gruppen.

För medlemmar i gruppen visas också ett "plustecken" för att ladda upp nya filer.

Länken "Ladda ner" fungerar olika beroende av vem användaren är.

• Besökare - Den fastställda versionen om sådan finns, i annat fall den senast uppladdade versionen.
  • Gruppmedlemmar - Den senast uppladdade versionen.

Sök alla filer

Överst i modulen finns ett inmatningsfält där sökord kan skrivas för att söka bland alla filer i gruppen. Sökningen sker både på filers namn och på innehållet i dokumenten. Om tecken finns i sökfältet så kommer modulen enbart att visa sökträffarna.

Eftersom listningen av de senaste filerna är beroende av SiteVisions sökindex måste den gruppsida där modulen ligger ha inställningen Visas i sökresultat.

Denna modul kräver licens för SiteVision intranät.