Text

Textmodulen fungerar som en vanlig ordbehandlare. Du ser direkt hur din webbsida ser ut, eftersom du skriver texten direkt i sidan

Du kan kopiera och klistra in text från andra dokument eller webbsidor. Det går även att göra tabeller, radbrytningar, inmatningar och punktlistor. Textmodulen har stöd för rättstavning, specialtecken I(mellanslag, upphöjda tecken, euro osv) och validering av text. Läs mer om detta under menyalternativet verktygslist.

Textmodulens verktygslist visas överst på sidan, bredvid modulväljaren, när du markerar en text:

Textmodulen

Textmodulen genererar semantiskt korrekt text och är responsiv.

Håll inne shift och tryck samtidigt Enter för att göra en radbrytning utan styckebrytning.