Sökruta för person v1

I Sitevision Marketplace finns en nyare version av modulen Intranätssök.

Modulen Sökruta för person visar en sökruta där det är möjligt att söka bland användare på webbplatsen. De användare som är en kontakt till den inloggade användaren markeras med en "bock" i sökresultatet.

Om besökaren klickar på en sökträff så visas användarens profilsida.

Livesökning i Sökruta för person

Underst i sökresultatet visas en länk Visa alla sökträffar som leder till en sida där modulen Sök person finns placerad. Med denna modul är det möjligt att samtidigt lägga till flera användare som kontakter.

Sökning sker mot användarnas namn och de användarfält som är markerade som standardsökfält.

Enbart användare med en social identitet finns med i sökresultatet.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.