Media

Med modulen Media kan du bädda in innehåll, exempelvis videoklipp, ljud eller ett inlägg från sociala medier, på din webbplats. Du bäddar in innehållet genom att klistra in en länk från den externa webbplatsen i modulen i Sitevision. Tekniken som används för att bädda in innehållet bygger på oEmbed Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mediemodulen i Sitevision är responsiv, men trots det blir inte alltid resultatet responsivt. Resultatet beror istället på den tjänst du väljer att länka in och om den skickar innehållet responsivt eller inte.