Så använder du bild från Mediaflow

Sitevision har ett samarbete med Mediaflow Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Beställning och support hanteras genom dem.

Efter att administratören har gjort de inställningar som behövs för att Mediaflow ska fungera så hittar du modulen i modulväljaren under ikonen Moduler -> Bild och media -> Bild från MediaflowPro.

Gör så här:

1. Välj modulen Bild från MediaflowPro. En mappstruktur visas till vänster. Välj en mapp så visas bilderna i mittenspalten.

2. Markera den bild du vill använda och klicka på knappen Infoga markerad bild högst upp.

MediaFlowPro

3. Om bilden är för stor så ritas en beskärningsyta ut. Du får också information om bilden kommer att ändra kvalitet.

MediaFlowPro

4. Klicka OK.

Denna funktion kräver att du har behörighet Bild från MediaFlowPro.