Varför har du hamnat här?

Du har en äldre webbläsare som inte stödjer TLS 1.2

TLS krypterar trafiken när du surfar till vår webbplats och för att nå vår webbplats behöver du en webbläsare som stödjer TLS 1.2.

Din webbläsare använder en äldre typ av kryptering (TLS 1.0 eller TLS 1.1)

Vad kan jag göra för att få tillgång till webbplatsen?

Moderna webbläsare stödjer TLS 1.2. En uppgradering av din webbläsare är därför nödvändig för att få åtkomst till webbplatsen.

Du kan hämta en av följande vanliga webbläsare:

• Google Chrome

• Apple Safari

• Firefox

• Microsoft Internet Explorer.

Om du använder en annan webbläsare/klient, se till att den stöder TLS 1.2.

Webbläsare/klienter som är kända för att inte stödja TLS 1.2.

• Android 4.3 och tidigare versioner

• Firefox version 5.0 och tidigare versioner

• Internet Explorer 8-10 på Windows 7 och tidigare versioner

• Internet Explorer 10 på Windows telefon 8.0

• Safari 6.0.4/OS X10.8.4 och tidigare versioner

Kontakta Sitevision Produktsupport om du behöver mer information