Panelen Publiceringsflöde

Publiceringsflöden

Under panelen Publiceringsflöde kan du välja att aktivera något av de skapade publiceringsflöden som finns på webbplatsen och som ska gälla för den aktuella sidan. Du kan välja :

• Inget publiceringsflöde
  • Använd eget publiceringsflöde

Det går att välja mellan att inte ha något publiceringsflöde på aktuell sida, att ha ett eget publiceringsflöde för aktuell sida eller att välja mellan flera flöden.

Om du väljer att använda ett eget flöde visas ytterligare en inställning där du får lägga till ett eller flera flöden (som du eller en administratör har ställt in på webbplatsinställningar):

Lägg till flöden

Klicka på länken Lägg till för att aktivera ett flöde på denna sida och underliggande.

När publiceringsflödet är aktiverat gäller detta för sidan och underliggande sidor. Så om en redaktör inte har publiceringsrättighet så startar ett flöde istället. En redaktör kan också ha publiceringsrättighet men kanske ändå vill välja att starta ett flöde.

Om inte publiceringsflödet ska vara tillgängligt för alla är det möjligt att behörighetsstyra publiceringsflöden på webbplatsinställningar.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera publiceringsflöden".

Panelen Information hittar du på objekten:

• Egenskaper på sida
  • Egenskaper på gruppsida