Delade länkar

Med modulen Delade länkar kan gruppmedlemmar och gruppadministratörer lägga till och ändra länkar på en gruppsida i Sitevision Intranät. Länkarna presenteras i en lista och sorteras i fallande alfabetisk ordning.

Modulen placeras du med fördel i gruppmallen för att göra den tillgänglig på samtliga gruppsidor som bygger på den mallen.

Lägg till länk

Som medlem eller administratör i en grupp kan du lägga till en länk. Det gör du genom att klicka på plusknappen på gruppsidan i visningsläget. Du kommer då se en dialogruta där du skriver in en adress samt ger länken en titel. Du kan även använda titel och ikon från länken. Klicka på knappen Spara för att spara länken till listan.

Skapa ny länk
Skapa ny länk med ikon

Redigera delad länk

Som medlem eller administratör i en grupp kan du redigera en redan befintlig länk. Det gör du genom att föra muspekaren över länken och klicka på pennan till höger. Du kommer då se en dialogruta där du namnger länken och skriver in en adress.

Delad länk

Ta bort delad länk

Som medlem eller administratör i en grupp kan du redigera en redan befintlig länk. Det gör du genom att föra muspekaren över länken och klicka på krysset till höger. Du kommer då få en fråga om du vill ta bort länken. Klicka på Ok för att ta bort länken.

Inställningar dela länk

Inställningar

Markera kryssrutan Öppna länkar i ny flik för att öppna länkmålet i en annan webbläsarflik än den som du har öppen.

Tillgänglighet

Högsta rubriknivå

För att du ska ha möjlighet att ha korrekta rubriknivåer i modulen så har vi lagt till en h2 som standard som rubriknivå. Här kan du ändra denna så att det passar din design och blir rätt rubriknivå. Det går att ändra till allt från h1-h6 för att kunna matcha in rätt rubriknivå i aktivitetsflödet.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.