help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Formatering

Formatering hittar du under ikonen Verktyg i verktygslisten.

Formatering

När du har aktiverat formatering sker följande:

  • Visualiseringen syns när du redigerar en textmodul, alltså markören är aktiv i den.
  • Hårt mellanslag och mjuka bindestreck visualiseras. (grå bakgrund, mjukt bindestreck visas med ett bindestreck + bakgrund)
  • Textelement får en ram, exempelvis stycken, listor, tabeller
Visar formatering av text

Formateringen visas med grå bakgrund

Funktionen finns inte tillgänglig i webbläsaren Firefox.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?