5. Inställningar i REST-appen

För att slutföra synkroniseringen behöver du gå till SiteVision Marketplace och ladda ner REST-appen MS Teams-koppling.

1. När REST-appen är installerad behöver du gå vidare till dess egenskaper. Välj menyn i navigatorn -> Tillägg -> Markera REST-appen MS Teams-koppling -> Egenskaper.

En ny vy visas:

Restriktioner för REST-API

REST-API

• Tillåt anrop - Se till att denna är ibockad

Behörighet -> HTTP-metoder

• GET - Bocka i detta alternativ
  • POST - Bocka i detta alternativ

2. Gå till Inställningar för REST-appen. Det gör du genom att markera den senaste versionen under REST-appen. Högerklicka på den och välj Inställningar.

Då visas en ny vy Konfiguration.

Under Synkronisering -> Frekvens bestämmer du hur ofta du vill att en global synkronisering ska göras. En global synkronisering kopierar allt data från alla kanaler i organisationen. I processen synkroniseras också användare som tillhör varje Teams-kanal och de kommer att bli medlemmar i ett ämne i SiteVision. Detta är en stor process så vi rekommenderar att välja inställningen "Varje dag".

Synkronisering

Under Synkronisering -> Oauth2 konfiguration väljer du vilken konfiguration av Oauth2 du vill använda i den här applikationen. Där väljer du den som vi skapade i tidigare steg, som i vårt fall heter Azure. Klicka på OK för att spara.

När du arbetar med ämnen/Teams kommer synkroniserings förfrågningar att göras var 10: e sekund.

Denna sida publicerades:

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)