Lägg till logotyp

1. Börja med att växla över till läget Mallar för att uppdatera webbplatsens Logotyp. Gå till webbplatsens grundmall (Sidhuvud). Dubbelklicka på bildmodulen Logotyp och ladda upp en ny bild (svg eller png-format).

Byt logotyp i sidmallen

2. Ändra logotypens beskrivningstext till organisationens namn.

Fyll i berskrivningstext på logotyp

3. Gå vidare till fliken Texter och välj att alternativtexten ska hämtas från bildbeskrivning (metadata). Gå tillbaka till fliken Bildval och klicka på OK för att spara.

Bildbeskrivning från metadata

4. Upprepa steg 1-3 för den mobila logotypen.