Anpassa login-sidan

För att göra anpassningar på Loginsidan så gå till mappen Övrigt -> Login. Här kan du göra anpassningar på sidan Login.

Logga in

I modulen Inloggning kan du byta målsida det vill säga den sida som användaren når efter att den loggat in. Det går också att göra enklare utseendeanpassningar med hjälp av formatmallar.

Högerklicka på modulen Inloggning och välj Inställningar för att göra anpassningar i modulen.

Inställningar i modulen inloggning

Du kanske ock såvill förtydiga i rubriken vart du loggar in eller skriva en kortare ingress.