Skapa grupper

Med modulen Grupper visas enkelt vilka grupper en användare är medlem i.

Skapa grupp

Skapa ny grupp

För att lägga till en ny grupp så klickar du på ikonen Lägg till grupp där du sedan fyller i Gruppens namn, beskrivning, typ samt status.

Klart! Du har nu skapat en egen grupp.

På hjälpwebben kan du läsa mer om inställningar för Grupper

Alla grupper

Under rubriken Alla grupper ser du de tre grupptyper som finns, här listas alla grupper som skapas under respektive grupptyp. Grupperna sorteras efter uppdateringsdatum, vilket innebär att de grupper som har aktivitet kommer att visas överst. Antalet synliga grupper styrs av en inställning där standardvärdet är 10.

Alla grupper

Utseende

Du kan enkelt göra egna inställningar så som Urval, Listning samt styra formatmallar genom att dubbelklicka på modulen Lista Grupper för att sedan göra respektive inställning.