Profilsida

Profilsidan är den sida där information om användaren presenteras. Sidan består av ett antal moduler där användaren till exempel kan se sina kontakter, skriva statusuppdateringar, redigera användarfält, se sina grupper, bokmärkta inlägg och etiketter. Profilsidan visar även kontakters profilinformation. Den informationen du skriver om dig själv blir indexerad i intanätets sökfunktion och därmed sökbar för dina kollegor.

Startsida-min-profil

Profilinställningar

Uppdatera gärna dina användarfält. Detta gör du genom att klicka upp kugghulet i toppen brevid din profilbild och välj Profil.

Min profilsida information

På hjälpwebben kan du läsa mer om Min profil.