Mina verktyg

Under rubriken Mina verktyg används modulen Personliga genvägar där du som jobbar i SiteVision kan komma åt de funktioner du vill genom bara ett klick.

Mina verktyg översikt av verktyg

Inställningar

Om inga genvägar är förinställda kan administratören välja hur många genvägar som ska väljas för varje användare som standard. Utefter det kan varje användare själv välja ifall dessa genvägar ska vara kvar, i detta fall är tre stycken genvägar förinställda.

Mina verktyg under inställningar

På hjälpwebben kan du läsa mer om Personliga genvägar du kan skapa