6. Gör en ämnesintegration

Du finner inställningarna för ämnesintegrationer under Webbplatsinställningar

Här pekar du ut det tillägg som du har lagt till för koppling till en annan kanal.

Lägg till ämnesintegration

Inställningar

Namn

Här fyller du i ett namn på ämnesintegration. Namnet du skriver här är det som visas i lista Ämne.

Beskrivning

Här kan du fylla i en beskrivning.

Tillägg

Här väljer du tillägg (en RESTApp) som finns uppladdat på webbplatsen. Om du har hämtat appen "MS Teams koppling" från SIteVision Marketplace kan du välja det i listan.

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)