Innehåll

I SiteVision kan du skapa innehåll genom att skapa webbsidor och/eller artiklar. Webbsidor är ofta sidor med statiskt innehåll och artiklar är nyheter eller evenemang som sker löpande.

Skapa webbsida

Här får du mer information om hur du skapar en webbsida.

Skapa nyhet

Här får du information om hur du skapar en nyhet.

Skapa akut nyhet

Här får du information om hur du skapar en akut nyhet som visas på startsidan.

Skapa wiki

Här får du information om hur du skapar en ny wiki.

Visa kommentar

Här får du information om hur du väljer om kommentarer ska visas eller döljas på sidorna.