Anpassa login-sidan

För att göra anpassningar på Loginsidan så gå till mappen Övrigt -> Login. Här kan du göra anpassningar på sidan Login.

Anpassa inloggningssidan

I modulen Inloggning kan du byta målsida det vill säga den sida som användaren når efter att den loggat in. Det går också att göra enklare utseendeanpassningar med hjälp av formatmallar.

Högerklicka på modulen Inloggning och välj Inställningar för att göra anpassningar i modulen.

Inställningar i modulen inloggning

Genom att lägga till en tydligt rubrik på sidan kan du förtydliga vart du kommer att logga in. Du kan även lägga till en kortare ingress.