Personliga genvägar

Genom att sätta upp Personliga genvägar kan du som arbetar i SiteVision komma åt utvalda funktioner genom bara ett klick.

Mina verktyg översikt av verktyg

Inställningar

Om inga genvägar är förinställda kan administratören välja hur många genvägar som ska väljas för varje användare som standard. Utefter det kan varje användare själv välja ifall dessa genvägar ska vara kvar, i detta fall är fyra stycken genvägar förinställda.

Mina verktyg under inställningar

På hjälpwebben kan du läsa mer om Personliga genvägar du kan skapa