Uppdatera favicon

En favicon används av webbläsare för att visa en liten ikon i adressfönstret och även som symbol bland favoriter/bokmärken. Precis som logotypen så är även faviconen ett sätt för företag att snabbt skapa igenkänning. Faviconen visas även om du sparar ner webbsidan som en favorit/genväg.

Följ instruktionen för att uppdatera intranätets favicon.

Intranätets favicon

Ändra alias och lägg till ny favicon

Gå till Alias som du hittar under Webbplatsinställningar.

Intranätets webbplatsinställningar
Webbplatsinställningar - alias

Redigera aliaset favicon.iso genom att klicka på pennan.

Uppdatera favicon

Ladda upp din nya favicon genom att klicka på Ladda upp fil. Tänkt på att faviconen måste vara döpt till favicon.ico och filens behörighet behöver vara publik.

Välj en ny favicon

Klicka på OK för att spara dina ändringar.