Till toppen

Med modulen Till toppen kan besökaren genom ett knapptryck ta sig tillbaka till toppen av sidan.

Bild på modul

Tänk på att modulen ska placeras i mallen. Lägg modulen i grundmallen så kommer den synas på alla dina sidor. Gör du inte det riskerar du att andra moduler lägger sig över Till toppen modulen. Det finns dessutom risk att webbläsaren inte läser in modulen rätt och skapar tillgänglighetsfel kopplat till tangetbordsnavigering.

Inställningar

När du har hämtat modulen från Sitevision Marketplace hittar du den under modulväljaren Övrigt. Därefter kan du göra olika anpassningar till utseendet.

Bild modulinställningar

Position

Knappen kan flöda till höger eller till vänster på webbsidan.

Synlig i mobil

Ska knappen vara synlig om webbsidan besöks från en mobiltelefon.

Avstånd från toppen för att knappen ska synas

Avståndet i antal pixlar som besökaren ska skrolla ner för att knappen ska visas.

Visa knapptext

Här kan du välja om det ska stå "Till toppen" i knappen.

Till toppen med ledtext

Utseende

Storlek

Här kan du välja mellan tre olika storlekar:

• Liten - 60px
  • Mellan - 80px
  • Stor - 100px

Extra padding sätts på knappen så texten inte riskerar att hamna utanför

Färg

Färgen på knappen hämtas från webbplatsens tema. Du kan välja på följande färger. Vilken färg det blir beror alltså på vilken färger som är inställd under dessa alternativ.

• Profilfärg (Brand color)
  • Elemenfärger - knappar, brickor m.m
    • Standard elementfärg
    • Primär elementfärg
    • Sekundär elementfärg

Om webbplatsen inte har något tema uppsatt kommer knappen standfärger från Sitevision tema.

Välj ikon

Här kan du välja hur du vill att din ikon ska se ut:

• Dubbel vinkel uppåt
  • Fet vinkel uppåt
  • Fet pil uppåt
  • Prickad pil uppåt
  • Kraftig pil uppåt
Dubbelpil uppåt

Dubbel vinkel uppåt

Enkelpil uppåt

Fet vinkel uppåt

Enkel pil uppåt

Fet pil uppåt

Prickad pil

Prickad pil uppåt

Fet pil uppåt

Rundade hörn

• Ingen - Det blir då en fyrkantig bild
  • Liten
  • Mellan
  • Stor
  • Rund

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.