Notifieringar

Notifieringar används för att informera användare om att något har hänt. Modulen Notifieringar visar en knapp i sidhuvud där siffran inom parentes visar hur många nya notifieringar det finns sedan du senast tittade på listan.

I listan markeras nya notifieringar med en cirkel. När du stänger listan nollställs antalet nya notifieringar. Genom att klicka på en notifiering i listan kommer du till källan för notifieringen.

Placering höger

Denna modul kan med fördel ligga i sidhuvudet på webbplatsen för att på så sätt bli åtkomlig på alla sidor.

Utseende

Storlek på ikonen

Här ställer du in storlek på ikonen. Följande storlekar finns att välja på i listan:

• Stor
  • Mellan
  • Liten
Storlekar på ikonen Notifieringar

Riktning att öppna notifieringar åt

Här väljjer du åt vilket håll fönstret med notifieringar ska öppnas åt. Det beror ju på placeringen av modulen.

• Öppna till höger
  • Öppna till vänster
  • Öppna rakt under
  • Öppna rakt över
Placering höger

Öppna till höger

Placering vänster

Öppna till vänster

Placering rakt under

Öppna rakt under

Placering rakt över

Öppna rakt över

Färgen på exempelvis bakgrund, text och kantlinje styrs av ditt Envision-tema.

Om du inte har ställt in något Envision tema används grundinställningar. För att ställa in ett tema så gör du det under Webbplatsinställningar -> Utseende -> Envision .

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.