Lägg till fontfamilj

När du har klickat på länken Lägg till fontfamilj så visas ett nytt fönster. Här kan du ladda upp woff2.

Om du bara får ner fonten som ttf så kan du konvertera filen till en woff2 på nätet. Googla på "konvertera ttf till woff"

Webbfont

Fontfil

Här laddar upp din woff2-fil. Om du vill ha fonten i flera olika vikter så får du ladda upp flera olika varianter av filen.

Lägg till formatmall, allmänt

Fontvikt

Här kopplar du den fontfil du laddat upp till en vikt. Det finns 9 olika vikter - istället för en checkbox för fet stil så väljer du exempelvis Bold, Extra Bold eller Black. Sitevision genererar det som behövs, vi laddar filerna, cachar dem osv.

Fontstil

I dropplistan under fontstil kan du välja Normal eller Italic (kursiv).

De webfonter du laddar upp här blir valbara under formatmallar.  Dock går det inte att förhandsgranska webbfonten.