Taggmolnresultat

Här ställer man in hur resultatet av taggmolnet ska visas.

Taggmolnresultat

Utseende

Inställning för formatmall för taggmolnet. Välj formatmall i listan.

Formatmall rubrik

Styr formatmallen på rubriken i taggmolnsträffarna.

Visa träffutdrag

Här kryssar man i om man vill visa träffutdrag och vilken formatmall de ska visas med.

Antal tecken

Hur många tecken som ska visas i träffutdraget. Standard är 250 tecken.

Visa tidpunkt och storlek

Om man vill visa tidpunkt och storlek under varje träff så kryssar man i denna ruta och väljer vilken formatmall den ska visas med.

Visa sökväg

Om man vill visa sökväg under varje träff så kryssar man i denna ruta och väljer vilken formatmall den ska visas med.

Sökväg, tidpunkt & storlek

Träffmarkering

Bakgrundsfärg varannan träff

Om man vill varannanradsfärga träffarna så kryssar man i denna ruta och väljer färg i dropplistan.

Varannaradsfärgning

Visa träffnumrering

Denna kryssar man i om man önskar numrerade träffar.

Träffnumrering

Visa ikon till vänster om varje träff

Denna kryssar man i om man önskar en dokumentikon till vänster om varje träff.

Ikon vid varje träff

Uppdelning

Minsta storlek på taggarna är 100%.

Uppdelning

Dela upp sökträffar på flera sidor

Om man vill visa dela upp träffarna på flera sidor så kryssar man i denna ruta. Sedan får man välja vart sidnumreringen skall visas:

• Visa sidnumrering ovanför
  • Visa sidnumrering nedanför
  • Visa sidnumrering ovanför och nedanför

Antal träffar per sida

Här ställer man in hur många träffar som skall visas per sida. Exempelvis om man ställer in 10 träffar så visar den 10 träffar och sedan länkar till övriga sidor med träffar.

Formatmall

Här ställer man in formatmall för sidnumreringen.

Sidnumrering

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

Om man vill visa felmeddelanden så kryssar man i denna ruta och väljer formatmall för denna text. Om man inte får något resultat av sökningen visas då ett felmeddelande och söktips. Annars visas ingenting.