Modulen Kommentarer används för att användare ska kunna skriva kommentarer på sidor i Social Collaboration.
En inloggad användare behöver inte fylla i sitt namn, utan namn och profilbild hämtas från den sociala identiteten. Om modulen ligger på en sida som är publik och därför nås av icke inloggade användare, måste namn fyllas i innan en kommentar skrivs.

Max antal tecken i en kommentar ställs in centralt på webbplatsen.
Klicka Gilla för att gilla en kommentar. För muspekaren över gillalänken för att se vilka användare som gillat kommentaren.

Användare, med skrivbehörighet på sidan där modulen ligger, kan med hjälp av kugghjulen i högra delen av modulen dölja eller stänga kommentarsfunktionen.

Användare, med skrivbehörighet på sidan där modulen ligger, kan även dölja och ta bort kommentarer.

Redaktörer som publicerat en sida med en kommentarsmodul får notifieringar när någon kommenterat sidan.
För att även få mailutskick markeras alternativet "Något du har skrivit kommenteras" under Notifieringsinställningar.

Licens! Denna modul kräver licensen Social Collaboration.
Du måste vara inloggad för att få kommentera
Stängd för fler kommentarer
Sidan uppdaterad:
Nästa generations publiceringsverktyg är här!
Kommentarer