Meny (gammal)

OBS! Denna modul har ersatts med Meny. Modulen fortsätter att fungera men man kan inte välja den i modulväljaren för att lägga ut en ny.

Skärmdump på en vertikal Meny

Meny är en av flera menymoduler som finns i SiteVision som avspeglar strukturen på webbplatsen så att besökaren kan navigera. Menyn visar en nivå och enbart underliggande sidor från den aktuella sidan dvs inte hela strukturen. Det går att välja i menymodulen om menyn skall visas horisontellt eller vertikalt.

Menyn visar inte mappar.

Rent kodmässigt är menymodulen uppbyggd av listor.