Dag

Skärmdump på bokning exempel

Här ser man alla bokningar för en dag. Det går att välja vilken dag som ska visas under Datum. Det går också att välja att visa dagsvy enbart för vissa kategorier och för vissa platser.

I detta exempel är egna bokningar markerade med blått och andras bokningar med grönt. För att se vem som gjort den andra bokningen kan man föra musen över det gröna fältet. Klickar man på bokningen öppnas ett nytt fönster:

Skärmdump på administration av bokningar exempel

Denna sida publicerades: 2015-02-26