Menyn i Innehåll

I menyn finns förutom innehåll också snabblänkar, mina sidor, sök, snabbegenskaper, versioner och kommentarer.
Skärmdump på menyn vid innehåll
  • Innehåll - visar de moduler/layouter som webbsidan är uppbyggd av
  • Snabblänkar - visar snabblänkar till vissa funktioner som tex skapa ny sida, lägg till metadata, publicera
  • Mina sidor - visar sparade bokmärken samt de sidor man har behörighet till på webbplatsen.
  • Sök - söker efter sidor/filer på webbplatsen.
  • Snabbegenskaper - visar vilken mall en sida bygger på.
  • Versioner - sparar eller återtar en version av sidan.
  • Kommentarer - lägg till eller visar kommentarer som någon skrivit om denna sida.
  • Metadata moduler- visar metadata på moduler och layouter.

Denna sida publicerades: 2016-10-11