Snabblänkar

Här kan man spara snabblänkar, funktioner som man använder ofta. Som standard är tre snabblänkar uppsatta: Ny sida, Metadata, Publicera. För att utföra någonting exempelvis skapa ny sida är det bara att klicka på ikonen för Ny sida.

Skärmdump på snabblänkar
För att ändra en snabblänk, klicka på ikonen Egenskaper. Följande fönster öppnas:
Skärmdump på egenskaper för snabblänkar

Här kan man se vilka snabblänkar som finns uppsatta.

Lägg till

Klicka på plustecknet för att lägga till en ny snabblänk. Följande funktioner finns att lägga till som en snabbikon:

Skärmdump på lägg till ny snabblänk
  • Egenskaper
  • Publicera omgående
  • Ny sida
  • Uppdatera
  • Publicera
  • Översätt sida
  • Åtgärda publiceringsflöde
  • Nytt meddelande
  • Statistik
  • Replikera
  • Behörighet
  • Metadata

Ta bort

Markera en snabblänk och klicka på minustecknet för att ta bort en snabblänk.

Pil upp/Pil ner

Sortera listan med hjälp av pilarna. Markera en snabblänk och klicka på Pil upp för att flytta upp en snabblänk, Pil ner för att flytta ned en snabblänk.

Visa vid uppstart

Markera denna om snabblänkar skall visas i Innehållfönstret som standard istället för Innehåll.

Denna sida publicerades: 2016-10-11