Filter

Filter används för att få tag i inloggningsinformation från HTTP-förfrågan. Det kan tex. vara frågan om att hämta parametrar eller värden från en cookie.

Denna information kommer sedan att användas  av modulerna för att utföra inloggningen mot exempelvis en katalogtjänt via LDAP.

Välj filter
Utvecklare kan skapa egna filter och använda dessa i SiteVision. Mer information om detta hittar du på sidan Custom JAAS modules (endast tillgänglig på engelska)

Denna sida publicerades: 2013-11-01