Hjälpwebb

Informationen gäller:
Klassiska redigeringsläget

Spara

Sparaikon i verktygsfält

Sparar alla ändringar i redigeringsläget. Både ändringar på webbsidor och inställningar sparas på detta sätt. Om en inställning gjorts via en flik under Egenskaper kommer den alltså inte att gälla förrän ändringarna sparats.

När man lämnar en sida utan att ha sparat, visas ett fönster som ställer frågan "Sidan xx har ändrats. Vill du spara dina ändringar innan du lämnar sidan?":

Skärmdump på ikonen Spara i verktygsfältet

Denna sida publicerades: 2016-10-11

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Vasagatan 10
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets