Publicera

Publiceraikon i verktygslisten

Du måste publicera webbsidor, artiklar, länkar och webbplatser för att de ska visas i visningsläget (för besökaren).

En sida kan ändras i redigeringsläget utan att ändringarna syns i visningsläget för besökarna. För att besökarna ska se ändringarna måste sidan publiceras. Det gör man genom att klicka på ikonen Publicera.

Då öppnas en publiceringsdialog. Denna kan innehålla sex steg (beroende på vad som är inställt på sidan som ska publiceras). Vill du enbart publicera sidan utan att fylla i något annat, klicka på knappen Slutför längst ner till höger.

• Steg 1 - Schemaläggning av publicering
  • Steg 2 - Lägg till metadatavärden
  • Steg 3 - Notifiera eventuella prenumeranter
  • Steg 4 - Övriga inställningar (Bäst-före, versioner)
  • Steg 5 - Kvalitetskontroll av länkar, tillgänglighet och validering
  • Steg 6 - Starta eventuellt publiceringsflöde

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Publicera".

Denna sida publicerades: 2016-10-11